avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract arenda teren din 2004 defunctul a decedat în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract arenda teren din 2004 defunctul a decedat în 2009, ...

Contract arenda teren din 2004 defunctul a decedat în 2009, a continuat contractul 20012 și actualizat în 20020,poate fi considerat acceptare tacita sau este ilegal continuând fara a fi dezbătută succesiunea ,in contract specifica că în caz de deces el continua cum a fost conceput mulțumesc, fica a continuat contractul iar frații nu s au opus sau obiectat

Alte discuții în legătură

Nulitate contract de arenda andreea27 andreea27 Buna ziua , Mama mea a incheiat pe numele ei un contract de arenda teren agricol, Terenul agricol este de fapt al bunicului meu care este decedat, mama fiind ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii teo1980 teo1980 Buna ziua, Va rog mult sa ma sfatuiti in solutionarea unei probleme privind dezbaterea mostenirii. In august 2007 a decedat tatal meu. Mama este in ... (vezi toată discuția)
Mai putem face succesiunea dupa 11 ani ruscrina77 ruscrina77 buna ziua tata a decedat in 1998 si a lasat in uram lui o casa si 58 arii de teren noi nu am facut succesiunea , o putem face acum , poate fi considerat ... (vezi toată discuția)