avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, mai nou am fost emis un ordin de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, mai nou am fost emis un ordin de protecție provizoriu ...

Bună ziua, mai nou am fost emis un ordin de protecție provizoriu din partea fostei soții. Joi trebuie să mă prezint la judecătorie, ce ar trebui să fac ? Am înțeles ca este avocat din oficiu. , eu nu am văzut-o pe fosta soție de circa 6 luni . Am avut un schimb de replici la telefon și mesaje . . Ce se întâmplă acolo , nu am mai fost în situația de față , mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:16, 23 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sa se întâmple, o sa vedeți la fata locului.Prin violenta psihologica se înțeleg și mesaje de amenințare,nr mare de mesaje care pot fi o hartuire psihica etc.Sau va angajați av sau mergeți pe mana av din oficiu și sperați sa nu va yreziti cu brățară la picior..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua am primit citatie de divorț și soțul meu mă amenința ... Tabarana Tabarana Bună ziua am primit citatie de divorț și soțul meu mă amenința că cere in instanța să nu mai intru în casa pe care am făcut-o împreună. Poate ... (vezi toată discuția)
Buna seara! de aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau ... ElizaMaria03 ElizaMaria03 Buna seara! De aproximativ 6 luni, primesc mailuri, mesaje, sau apeluri, aproape zilnic, de la un fost iubit. Desi l-am blocat de pe toate adresele cunoscute ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie ... MariaRobu MariaRobu Bună ziua! Am divorțat de soțul meu, pe data de 10 martie s-a pronunțat, divorțul fiind pe cale juridica, nu la notar. Custodia este comuna, dar ... (vezi toată discuția)