avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calculul pensiei, calculat intentionat gresit. Pe data ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calculul pensiei, calculat intentionat gresit. Pe data de 18.09.2024 ...

Calculul pensiei, calculat intentionat gresit. Pe data de 18.09.2024 mi-a venit decizia de pensionare (am 61 ani si 3 luni). Cu imensa suma de 1434 lei(am optat ptr pensie anticipata) - minus penalizarea de 150 lei (10.4%) rezulta 1284 lei. Pana anul trecut cand am implinit 60 ani, aveam lucrati 37 ani 2 luni 1 zi. Din acestia 33 ani 9 luni 1 zi in Romania.Din primii ani, 15 am lucrat ca macaragiu turn (8 ani sunt de grupa a 2-a). Ultimii 18 ani in constructii si 3 ani 5 luni in strainatate.Toate cu CM. Poate sa-mi spuna si mie cineva cum s-a calculat pensia? Termen de contestatie 45 zile, Numai obtinerea adeverintelor dureaza intre 2-3 luni. Cum ma pot eu incadra in termen sa nu ramana decizia definitiva? INTREBARE. Cei ce lucreaza la CNPP au 4 clase primare, sau doar 1 ??? Ce este de facut in acest caz? Unde ma pot adresa?

Alte discuții în legătură

Calcul ani pensie eronat? ovidiu010 ovidiu010 Tatal meu a implinit in aprilie 60 ani, a depus pentru pensionare anticipata 2 documente care atesta urmatoarele: 23 ani lucrati la umeb + 16 ani la o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt pensionara la limita de varsta. in urma recaculari ... anyka49 anyka49 Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta . in urma recaculari pensiei mi-a scazut cu 100 de lei desi punctajul este acelasi cu cel din decizia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna aprilie 2021, m-am pensionat anticipat partial, ... Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua, In luna aprilie 2021, m-am pensionat anticipat partial, la varsta de 59 de ani, in baza legii nr. 263/2010. Limita de varsta este prevazuta ... (vezi toată discuția)