avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum procedez dacă perioada calculată corect, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum procedez dacă perioada calculată corect, minuțios și ...

Cum procedez dacă perioada calculată corect, minuțios și verificată de mai multe ori a perioadei totale de contributivitate extrasă din cartea de muncă nu corespunde cu cea din decizia de recalculare și am primit mai puține puncte de stabilitate? Precizez că am adunat doar perioadele lucrate la fiecare angajator care a reținut și virat CAS, nu și perioadele de transfer de la un loc de muncă la altul, cu pauzele inerente de o săptămână, maxim 15 zile. Nu am luat în calcul o perioadă de 1 an și 15 zile în care un nenorocit de patron a reținut dar nu a virat contribuțiile sociale, iar asta apare trecut în cartea de muncă sub înscrisul "în perioada 1 martie 1999 - 15 martie 2000 firma nu face dovada plății asigurărilor sociale, pensia suplimentară 3% și șomaj". De asemenea nu am luat în calcul o lună de concediu fără plată, impus forțat în perioada în care Băsescu a anunțat reducerea salariilor bugetarilor, iar unu' zis Varanu' (sic!), zelos, a aplicat și el măsura reducând salariile și trimițându-ne în concediu fără plată o lună.
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
Nicolae62, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate? geo_x geo_x buna. vreau sa stiu si eu daca pot beneficia de concediu de crestere a copilului pe durata de 2 ani in situatia in care eu am intreruere pe carte de munca de ... (vezi toată discuția)
Bani pierduti ??? arhontele arhontele Sectorul -invatmant legea- 221/2008 Problema?- 1. un cadru didactic intra in concediu medical in aprilie 2008; 2. legea 221 - ... (vezi toată discuția)
Lipsa cas in perioada 20.07 2002-01.08.2003 din buletinul de calcul ALEXANDRA62 ALEXANDRA62 Data post: Joi, 15 Iulie 2010, 19:07 Subiect: LIPSA CONTRIBUTIE CAS IN PERIOADA 20.07 2002-01.08.2003 DIN BULETINUL DE CALCUL Stimati Domni , Am ... (vezi toată discuția)