avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Citire serie si numar Proces verbal Brigada rutiera ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Citire serie si numar Proces verbal Brigada rutiera Bucuresti

Pe procesul verbal emis de brigada rutiera Bucuresti este scrisa numai seria si o insiruire de 23 de cifre fara sa fie mentionat numarul. Pentru plata pe ghiseul.ro trebuie si seria si numarul. Care este seria si care este numarul din acea insiruire de cifre?
Ultima modificare: Luni, 23 Septembrie 2024
eugenmateescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum citim seria si nr unui pv completat de stb? Muninn Muninn Cum citim seria si nr unui PV completat de STB? Am nevoie sa completez aceste date pe ghiseul.ro, dar nu imi dau seama care este numarul si care este seria ... (vezi toată discuția)
Am primit de la instanþã o adresã prin care mi se cere sã completez plângerea contravenþionalã i97ccp i97ccp Salutare, Am decis sa vad si eu cum se face asa ca o experienta personala, mai ales ca nu am fost vinovat si ca m-a enervat modul in care s-a comportat ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie ... ion_devalcea ion_devalcea Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti daca un PROCES VERBAL DE CONTRAVENTIE RUTIERA este nul de drept daca la intocmirea acestuia de catre agentul constatator s- a ... (vezi toată discuția)