avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Documente necesare pentru pedare in centru de limbi ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Documente necesare pentru pedare in centru de limbi straine

Buna ziua,o prietena a terminat facultatea de litere si este specializata pe limba germana,vrea sa isi deschida un centru unde sa predea limba pentru incepatori,cursanti vor primi doar diploma de participare.Ea a facut cursul de formator,oare legal mai are nevoie de ceva ca sa isi poata desfasura activitatea?(inafara de srl sau pfa)

Alte discuții în legătură

Pot preda o limbă străină pe care o cunosc la nivel avansat însă fără a avea un atestat lingvistic? Lori_ana Lori_ana Doresc să organizez cursuri de predare a limbilor străine franceză, engleză și suedeză. Am terminat Facultatea de Litere, specializarea ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa pe un alt domeniu decat diploma de studii? sonrisa sonrisa Buna ziua, Nelamurirea mea e urmatoarea: Doresc sa infiintez un PFA cu activitatea de predare limbile germana & engleza. Stiu ca am nevoie de diploma ... (vezi toată discuția)
Infiinatre centru cursuri predare engleza develinne develinne Buna ziua! Doresc sa infiintez un centru de predare Lb Engleza. Vreau sa ma axez pe lectiile one2one, si doresc sa le ofer cursantilor posibilitatea de a ... (vezi toată discuția)