avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum se procedeaza cu citarea conform art 95 cod ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum se procedeaza cu citarea conform art 95 cod procedura civila????

va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cine face citarea prin publicitate conf art. 95 cod procedura civila??? eu ca si creditor sau instanta????
art. 95 (2) specifica: citarea prin publicitate se face afisandu-se citatia la usa instantei, se publica in M.Of si intr-un ziar de larga circulatie.........creditorul trebuie sa le publice????
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:05, 26 Octombrie 2006
Citarea prijn publicitate se face de catre instanta. Rar veti intalni publicarea in M.Of. a unei citatii
instanta va afisa la usa acesteia.
citarea prin publicitate se face pe cheltuiala creditorului, si aveti grija aparitia ziarului sa fie cu 15 zile inainte de termenul de judecata.
in m. of. nu am intalnit situatii sa se publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea prin publicitate art.95 c.pr.civ. OANA GORAN OANA GORAN va rog mult sa ma lamuriti si pe mine cine face citarea prin publicitate conf art. 95 cod procedura civila??? eu ca si creditor sau instanta???? art. 95 (2) ... (vezi toată discuția)
Citatie prin publicare in ziar robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Mi s-a pus in vedere de instanta sa efectuez procedura de citare cu partea adversa prin publicarea citatiei intr-un cotidian de larga circulatie. In ... (vezi toată discuția)
Divort mdinga2003 mdinga2003 Azi am fost sa dau divort de sotia mea ea fiind plecata din tara de 7 ani si nu ami am legatura cu ea de 2 ani mia dat acordul verbal sa divortez si am auzit ... (vezi toată discuția)