avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Revizuirea Deciziei de recalculare a pensiei care este ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Revizuirea Deciziei de recalculare a pensiei care este greșită ...

Revizuirea Deciziei de recalculare a pensiei care este greșită
In instanta acțiunea o fac împotriva Casei Naționale de Pensii Publice a Municipiului București sau împotriva Casei Teritoriale a Sectorului care a emis Decizia de recalculare
Vă rog să mă ajutați cu raspun urgent
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 10:08, 24 Septembrie 2024
A Municipiului București.
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
Carp Mircea, utilizator
Casei Teritoriale a Sectorului care a emis Decizia de recalculare
Mulțumesc

Carp Mircea a scris:

A Municipiului București.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuirea deciziei de recalculare a pensiei bună dimineața ... vrica vrica Revizuirea Deciziei de recalculare a pensiei Bună dimineața Va rog să mă ajutați Casa teritoriala de pensii publice mi-a recalculat pensia aceasta ... (vezi toată discuția)
Cu ce casa de pensii se judeca pentru refacerea unei decizii de pensionare GaryMoore GaryMoore Buna seara, Daca o persoana a fost integrata gresit in grupa a II-a de munca, avand dovezi ca apartine grupei I si a contestat in termen decizia Casei de ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru recalcularea pensiei catalin23x catalin23x Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta: - mama mea a solicitat Casei [b]Locale[/b] de Pensii decizie de pensionare; - solicitarea a fost ... (vezi toată discuția)