avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Pensia alimentara se plătește pentru luna ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Pensia alimentara se plătește pentru luna in curs ...

Buna ziua! Pensia alimentara se plătește pentru luna in curs sau pentru luna din urmă.In septembrie trebuie platit pentru septembrie sau pentru august,așa cum se încasează și salariul? Și dacă puteți să îmi spuneți o bază legală care reglementează modul de plată! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:19, 25 Septembrie 2024
Puteți achita și pentru luna în curs și pentru luna anterioară, vă înțelegeți cu mama copilului. Important este să plătiți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ori "inainte", ori "dupa" vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Eu nu mai inteleg si as vrea sa ma ajute cineva. Pensia de intretinere pentru copil major, cum se plateste? Pana acum in ani de zile s-a platit luna in curs ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara trebuie platita si pe perioada cat copilul sta la tata? CS1976 CS1976 Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca trebuie sa platesc pensia alimentara si pentru vacanta de vara cat copilul sta mine. In HJ scrie ca trebuiie sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters293386 ContSters293386 In luna august 2013 am divortat la notar. Copilul minor este la mine. Tatal imi spune ca in luna septembrie copilul nu primeste pensia alimentara pentru ca el ... (vezi toată discuția)