avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nu am fost căsătoriți legal,dar avem o fetiță de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nu am fost căsătoriți legal,dar avem o fetiță de 5 ani.Procesul ...

Nu am fost căsătoriți legal,dar avem o fetiță de 5 ani.Procesul ptr custodie și program de vizita este in curs.Eu lucrez în străinătate ,am venit în concediul ,iar mama refuza să mă lase să văd fata,precizez că eu vb mereu cu fata peweb.Ce pot sa fac sa văd fata?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 06:17, 25 Septembrie 2024
Veți avea hotărâre judecătorească și o veți executa silit.

Este mult de discutat în astfel de cazuri și trebuie sa vorbiți cu avocatul dvs. ca sa va consilieze juridic dacă vreți sa încercați sa o vedeți și înainte de hotărâre.

București 2024
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
cereti pe calea ordonantei presedintiale un program de relatii cu copilul.
Apelati la avocat
Ordonanță președințială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate face cerere de ordonanta presedintiala? deos deos sunt in proces de custodie cu concubina. avem o minora de 4 ani. fiindca nu ne mai intelegem, ne-am despartit. concubina a deschis proces de custodie si vrea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am o fetita de 4 ani.nu am fost căsătorită legal ... Beatrice.mihaela Beatrice.mihaela Bună seara.am o fetita de 4 ani.nu am fost căsătorită legal cu tatăl ei.Copilul a rămas la domiciliu tatălui dar avem custodie comuna,însă nu imi da ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului problema este următoarea fata 7 ani custodie ... florentinavlad florentinavlad custodia copilului problema este următoarea fata 7 ani custodie comuna am decis prin hotărâre judecătorească ca domiciliu fetei sa fie la tatal acesteia ... (vezi toată discuția)