Buna ziua,
Un vecin mi-a facut reclamatie la administratia blocului spunand ca am “murdarit” copertina de la intrarea blocului (care se intinde pe sub mai multe balcoane) in momentul in care am instalat cele doua aere conditionate in luna iunie, reclamatia fiind facuta in prezent.
Precizez ca nu am vazut reclamatia, iar adiministratia mi-a adus la cunostinta despre aceasta vag, intr-un email, in care mi-a cerut sa curat intreaga copertina.
Alte detalii:
- nu s-a facut mizerie la instalarea aerelor conditionate
- mai multi vecini de pe aceeasi parte a blocului au instalat aere conditionate vara aceasta
- pe copertina mereu se aduna mizerie adusa de vant sau chiar de la alte apartamente mai sus de mine
- administratia imi cere sa rezolv situatia intr-un timp scurt din momentul in care mi-au trimis mailul, insa eu am vazut mailul la doua zile dupa ce l-au trimis, deci au mai ramas 4 zile conform mailului lor.
Ce pot face in aceasta situatie in care vecinul ameninta ca imi face plangere pe civil pentru asta (cred ca are o problema personala cu mine), administratia imi cere sa curat cand nu este mizeria mea si ma apropii de termenul limita impus de administratie in email?
pop_m
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
In momentul de fata sunt (pe copertina in cauza) deseuri care sa poata fi asociate cu lucrarile de montare a unitatilor de AC (cantitati rezonabile de moloz, resturi de materiale folosite la montaj) ? Daca da, va urcati pe copertina si le strangeti, in rest raspundeti celor de la asociatie ca copertina, facand parte din suprafata exterioara, e bun comun, pe cale de consecinta intretinerea copertinei e responsabilitatea asociatiei, prin reprezentantii sai. '