Locuința ANL fara datorii astăzi ,dar cu datorii la data când a ieșit hotărârea judecătorească .Primit de la executor actele de evacuare pe baza unei hotărâri din 5 04 2023 și aprobată executarea pe 2 09 2024 .Comunicarea am primit.o pe 18 09 2024..Mai pot face Contestație la executare daca debitul a fost achitat între timp ,acesta fiind zero?Menționez că între data când a fost hotărârea judecătorească și până azi eu am platit chirie și utilități ,deși contractul fusese reziliat și nu mai locuiam acolo.?Hotărârea care da câștig de cauză Primăriei ,este data in urma unui apel la o hotărâre data în favoarea mea .In apel s.au folosit niste sume neadevărate,fictive ,care nu existau la acea dată în contul contabil ..Am șanse de reușită cu Contestația la executare?Va rog frumos sa mi răspundeți Urgent pentru că mai am timp câteva zile..Mulțumesc!
Termenul pentru contestație la executare este de 15 zile, de când ați luat cunoştinţă de actul de executare pe care doriți să îl contestați. Dacă ați primit comunicarea pe 18.09, este timp pentru o consultație adecvată, cu actele în față. Dacă debitul e zero, e posibil să reușiți să clarificați cu executorul.
Executare silita firma
hortyby
Buna ziua,am primit de curind o instiintare de executare silita pe firma cum ca nu s-au platit utilitatile la punctul de lucru,fapt care nu este real pentru ca ... (vezi toată discuția)