avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Intrebare: un chirias in varsta care nu are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Intrebare: un chirias in varsta care nu are rude il ...

Buna ziua. Intrebare: un chirias in varsta care nu are rude il gasesc decedat in locuinta mea. Contractul este de comodat. Ce pot face eu in cazul asta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:38, 25 Septembrie 2024
Puteti sa-l ingropati dumneavoastra.
Anuntati medicul lui de familie si primaria, si cand intrati in posesia certificatului de deces puteti sa-l ingropati.

Daca era pensionar, dvs veti primi ajutorul de inmormantare de la casa de pensii.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Si daca nu vreau? Nu-l preia primaria?

Dapix a scris:

Puteti sa-l ingropati dumneavoastra.
Anuntati medicul lui de familie si primaria, si cand intrati in posesia certificatului de deces puteti sa-l ingropati.

Daca era pensionar, dvs veti primi ajutorul de inmormantare de la casa de pensii.

daca il gasiti decedat, se cheama politia, il ia la iml si gata, il ingroapa primaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de deces/ajutor de deces. ancapopescu166 ancapopescu166 Bună ziua oameni dragi! Mă confrunt cu 2 probleme destul de mari în familie! Un membru al familiei a decedat de curand. In ziua respectivă TATĂL ... (vezi toată discuția)
Un vecin nu are rude ,este la iml. poate fi luat de vecini pentru ... Cincina Cincina Un vecin nu are rude ,este la IMl. Poate fi luat de vecini pentru a putea fi înmormântat? (vezi toată discuția)
Concubinajul tatalui meu cameliaghh cameliaghh Tatal meu are 82 de ani si traieste in concubinaj de peste 10 ani cu o femeie careia i-a intretinut toata familia, financiar. In cazul decesului parintelui ... (vezi toată discuția)