avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Trecerea de la pensia anticipata la pensia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Trecerea de la pensia anticipata la pensia limita ...

Bună ziua,
Trecerea de la pensia anticipata la pensia limita de vârstă în baza art 56 duce la diminuarea pensiei - în sensul ca valoarea pensiei pentru limita de vârstă este mai mica decât valoarea pensia anticipate fără penalizare
Am depus ieri solicitarea la Casa De Pensii pentru trecere la limita de vârstă având 4 ani facultate.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:56, 25 Septembrie 2024
Trecerea la limita de varsta in baza art.56 trebuie sa va aduca in plus aproximativ 2,4 puncte realizate.
In plus pensia a crescut/majorat si prin aplicarea noii formule de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ce facem cu cei pensionati anticipat partial dupa ... Mavag Mavag Buna ziua! Ce facem cu cei pensionati anticipat partial dupa vechea lege? Am vechimea de 40 de ani si 6 luni. Am o penalizare de 370 lei. Dupa noua lege s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, referitor art 56 noua lege a pensiilor : art. 56. ... somon somon Buna ziua, referitor art 56 noua lege a pensiilor : Art. 56. - Persoanele care au depăşit stagiul complet de cotizare contributiv prevăzut în anexa nr. ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie anticipata partiala silverlining silverlining Calculul pensiei anticipate partial .....se face lunar, adica aceasta creste in fiecare luna, sau se stabileste o data-la iesirea la pensie anticipata partial ... (vezi toată discuția)