Buna ziua,
In urma unui accident, am luat un avocat pt obținerea despăgubirilor vătămare corporala de la FGA (polița era de la City). După ce am așteptat 3 ani, mă trezesc cu dosarul respins. Accidentul a fost culpa comuna, am stat cu mâinile în ghips vreo 3 săptămâni, am certificat medico legal de la IML, am tot. Chiar avocata mi a spus cu gura ei că dosarul meu este sigur 100% pt obținerea despăgubirilor. Când am văzut că este respins, am rugat o să mi trimită și mie o copie după dosarul pe care l a trimis la FGA și mi a spus că nu are ptca e trimis prin posta și dacă îl vreau nu am decât să vb cu cei de la FGA. Am înaintat cerere la FGA pt transmiterea copiilor de pe dosar (inclusiv decizia cu motivarea respingerii) și aceștia mi au spus că nu mi pot comunica astfel de date. Întrebarea mea este: daca fac o solicitare la ASF, oare pot obține o copie după dosar și decizie? Mulțumesc.
Ați avut contract de reprezentare cu avocat?
Dacă da, insistați să vă trimită în format electronic, scanat.
Deasemenea aveți dreptul la contestarea deciziei în termen de 30 zile, de la primirea acestuia. Dar atenție, termenul curge de la data în care a preluat avocatul!