avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, se poate sa se anuleze permisul dupa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, se poate sa se anuleze permisul dupa infractiunea ...

Buna ziua, se poate sa se anuleze permisul dupa infractiunea de ucidere din culpa fara sa se emita un solicitare de predare a permisului?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 19:01, 27 Septembrie 2024
Prin ce document s-a anulat permisul ? Daca prin hotarare judecatoreasca, ati luat la cunostinta de anulare si permisul si-a pierdut valabilitatea.
Pai asta intrebam... ca nu am primit nici un document in acest sens...

POPA GHEORGHE a scris:

Prin ce document s-a anulat permisul ? Daca prin hotarare judecatoreasca, ati luat la cunostinta de anulare si permisul si-a pierdut valabilitatea.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți o hotărâre judecătorească definitivă.?Vedeți că în hotărâre nu se precizează anularea acestuia dar sunt niște articole în hotărâre care duc la anularea acestuia
Pentru ucidere din culpă permisul se anulează(dacă aveți permis sunt convis că știți motivele pentru care se anulează, )Daca nu vi sa solicitat predarea permisului este doar o eroare(nu riscați să vă urcați la volan).Înștiințarea anularii permisului vine prin poștă.

Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Vedeti la dosarul cauzei daca s-a emis hotararea definitiva.
Problema si nedumerirea mea este urmatoarea... eu nu am primit nimic prin posta sa ma instiinteze ca s-a anulat permisul... banuiesc ca odata ce s-a luat aceasta masura trebuia sa fiu anuntat... dar repet eu nu am primit nimic de genul asta acasa...

SunnyXxxX a scris:

Aveți o hotărâre judecătorească definitivă.?Vedeți că în hotărâre nu se precizează anularea acestuia dar sunt niște articole în hotărâre care duc la anularea acestuia
Pentru ucidere din culpă permisul se anulează(dacă aveți permis sunt convis că știți motivele pentru care se anulează, )Daca nu vi sa solicitat predarea permisului este doar o eroare(nu riscați să vă urcați la volan).Înștiințarea anularii permisului vine prin poștă.

Alte discuții în legătură

Permis conducere auto marius999917 marius999917 am avut carnetul de conducere suspendat in urma unui accident cu vatamare corporala produs de mine.procesul s-a incheiat la data de 8 ianuarie 2019 la curtea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere lucikar lucikar cum sa aflu daca am dreptul de a conduce pe drumurile publice cu noul permis obtinut in italia in anul2010 dupa ce in septembrie 2011 am fost condamnat cu ... (vezi toată discuția)
Predare permis de conducere valiric1 valiric1 Vă salut, am și eu o problemă. Un prieten de-al meu vrea să-și predea permisul de conducere categorie B de buna voie la poliție să-l anuleze, așa ... (vezi toată discuția)