avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate incheiere de sedinta nescrisa
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

incheiere de sedinta nescrisa

la prima infatisare,incheierea de sedinta nescrisa de 3saptamani in dosar. care sa fie explicatia?
de asemenea s a omis intrarea in proces a unui intervenient, nu a fost strigat de catre judecator.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2024
criyssa, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 18:09, 25 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la urmatorul termen cu siguranta va fi redactata incheierea de sdinta si va fi comunicata din timp partilor. Prtobabil procedura de citare nu a fost indeplinita cu toate partile ceea ce a si dus la amanarea cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot depune concluzii fara avocat? pot face adaugiri la cererea de chemare in judecata? Pavilion Pavilion Buna, am nevoie de ajutorul dvs. Am inregistrat o cerere de chemare in judecata pentru a obliga Directia Finantelor Publice si Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)
Cum se desfasoara un proces? Cmpianu gabriel Cmpianu gabriel Sunt si eu chemat la proces miercuri acuzat de ucider din culpa si vreau sa intreb ce se intampla la prima infatisare la proces, sunt chemat la bara? Oare cat ... (vezi toată discuția)