avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună dimineața, îți poți face cadastrul pe o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună dimineața, îți poți face cadastrul pe o locuință ...

Bună dimineața, îți poți face cadastrul pe o locuință dacă ai cumpărat locuința pe baza unei chitanță de mână,am intrat în posesie de un an jumate și am plătit impozit .La locuința respectivă nu a mai locuit nimeni din anul 2010 fiind posesia întreruptă eu am intrat în posesie in anul 2023.Pot să înscriu locuința în cartea funciară , să fac cadastrul ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:52, 26 Septembrie 2024
Vanzarile imobiliare legale se fac prin contracte autentice, la notariat sau in instanță. Doar aceste acte pot fi intabulate. Luați legătura cu vânzătorul și căutați un notar. Sper ca vânzătorul să aibă acte de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o locuință anul 2023 pe baza unei chitanță de ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Am cumpărat o locuință anul 2023 pe baza unei chitanță de mână,la locuința respectivă au locuit doi bătrâni care au decedat acum 15 ani ,de atunci ... (vezi toată discuția)
Acte Mario alexandru Mario alexandru Buna Ziua mama mea a cumparat o casa in anul 1999,nu detine acte in original doar chitante de mana intre ea si proprietara anteriora cu martori,daca dorim sa ... (vezi toată discuția)
Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, locuiesc într-un imobil format din două apartamente la parter și o locuință improvizată în podul imobilului, imobilul nu este înscris în ... (vezi toată discuția)