avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Dezvoltatorul ingradeste accesul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Dezvoltatorul ingradeste accesul proprietarilor in ...

Buna ziua.
Dezvoltatorul ingradeste accesul proprietarilor in complex, au cartele doar cei cu loc de parcare. Ceilalti pot intra doar in timpul programului lor: 10-18 L-V. In weekend nu e nimeni acolo. Daca se intampla ceva noaptea, nu e nimeni sa deschida bariera. Cum pot rezolva problema in mod legal? Vreau sa apelez la instanta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 21:08, 2 Octombrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Înainte să apelați la instanță, puteți să vă înțelegeți cu cei care se ocupă de paza respectivului complex. Toți proprietarii au dreptul la o cartelă de acces, fără discuții. Dacă nu găsiți înțelegere, atunci trebuie să vă adresați instanței, care-i va obliga în sensul celor dorite de dvs.
Raspunsul lor a fost ca doar cei cu loc de parcare au acces, iar cei fara loc au si ei acces dar numai cand sunt acestia la birou, ceea ce nu e corect. Va multumesc pt raspuns!
Vă referiți la acces pietonal sau auto?
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
E un mijloc ilegal de constrangere pentru a cumpara locurile de parcare, in fapt cealalta parte a pretului apartamentului, pe care nu doriti sa o "accesati".
Si el mizeaza pe faptul ca nu o sa il actionati. Nu mai stati pe ganduri. Puneti-l in intarziere prin avocat si actionati. Timpul trece deocamdata in contra dumneavoastra. Depuneti actiune si impiedicarea se va cuantifica in daune cominatorii pe zi.
Ca sa transmit o parere personala detest aceste mizerii si nu o sa imi iau nicodata un apartament intr-un complex rezidetial al unui dezvoltator. Devii un proprietar cu titlu de chirias pe pamantul lui. Terenul care inconjoara blocul poate sa ramana al sau, locurile de parcare nevandute asemenea. El are firma de paza si firma de administrare. Va corupe rapid niste proprieari cu mici avantaje astfel incat sa domine votul in asociatie. Si altele. Cauta sa castige si sa intervina in viata proprietarilor pentru castig forever, daca poate.
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
mihneaivascu, utilizator
acces auto dar nu pt a parca pe locurile lor, ci pur si simplu pt a lasa mobilierul, bagaje etc

Alte discuții în legătură

Pentru că nu am cumpărat loc de parcare asociația nu-mi permite să trec cu mașina dincolo de bariera de acces în complex. cum rămâne cu dreptul de servitute? robert.codrescu robert.codrescu Buna ziua, M-am mutat recent intr-un complex nou si intampin o problema cu bariera de acces in sensul ca au acces la ea doar cei care au si locuri de ... (vezi toată discuția)
Parcare privata anita2007 anita2007 Speta este urmatoarea: bloc nou, amplasat perpendicular pe strada, cu spatiu de parcare privat sub bloc, accesul in bloc se face fie printr-o alee pietonala ... (vezi toată discuția)
Acces cota parte indiviza contra cost hadrian2013 hadrian2013 Salutare ! Rog o informatie daca se poate : La blocul unde stau, sunt exasperat de cheltuielile asociatiei. Nu intru in detalii dar nici la un bloc de 40 de ... (vezi toată discuția)