avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua!Dar de ce scrie la punct un ce părere ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua!Dar de ce scrie la punct un ce părere aveți?Nu îmi ...

Bună ziua!Dar de ce scrie la punct un ce părere aveți?Nu îmi este foarte clar nici asta nici punctul acela cu alte clauze

Alte discuții în legătură

Cum reziliez un contract de internet ca persoana juridica? Sorin_mn Sorin_mn Buna ziua, reprezint o persoana juridica si doresc sa reziliez un contract incheiat cu o firma mare de furnizare servicii internet. Se doreste rezilierea ... (vezi toată discuția)
Legea 72/2013 vs legea 46 Carmen Simina Carmen Simina Buna ziua, M-am lovit de o speta, un contract incheiat in 2014, deci sub imperiul legii 72/2013 cuprinde clauza,, in temeiul legii 469/2002 penalitatea de ... (vezi toată discuția)
Problema școala de șoferi Bogobogo11 Bogobogo11 Buna-ziua, ma-m înscris acum circa un an de zile la școala de șoferi aviația din galați pentru a da de categoriile de conducere C,CE și căteva ... (vezi toată discuția)