avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Problema școala de șoferi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Problema școala de șoferi

Buna-ziua,
ma-m înscris acum circa un an de zile la școala de șoferi aviația din galați pentru a da de categoriile de conducere C,CE și căteva atestate, aceștia au venit cu o oferta de la un finanțator , precum că el îmi plătește toată școala în contract menționând faptul că sunt obligat să lucrez la el un an de zile, problema este că am luat două atestate , sala dar am picat de 3 ori la traseu din cauza unor circumstanțe nefavorabile, și am primit înștiințare de la tribunal precum că trebuie să achit suma de 3700 de lei pentru că nu am finalizat școala, problema este că în clauza scrie că doar din momentul renunțării mele voluntare sunt obligat să achit suma respectivă, și am fost la sediu la ei și acestia mi-au spus că vor banii, iar eu le-am spus foarte clar că vreau să continui școala, dupa parerea dumneavoastră ce este de făcut? se merita să ma judec cu ei? am vreo șansă ?
Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Bogobogo11, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:48, 16 Ianuarie 2018
De la tribunal nu puteati primi o instiintare ci o citatie. Poate este vorba de o instiintare de la un executor judecatoresc si nu de la tribunal sau judecatorie.
Functie de clauzele din contract decideti daca platiti sau va judecati.
Daca restituirea contravalorii urmarii scolii nu este conditionata de absolvirea scolii, le-a scapat aceasta clauza, nu aveti de ce sa platiti.
Deoinde ce xlauze sunt in contract, mergeti la un avocat sa il vada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am plătit integral un curs la o școală de șoferi dar, din motive personale, am renunțat și am cerut restituirea parțială a taxei. nu vor să-mi dea nimic înapoi, m-ar ajuta o sesizare la anpc? GT834 GT834 Numele meu este G. T., sunt din Galati. In urma cu trei saptamani m-am inscris la un curs in vederea obtinerii atestatului de instructor auto, la o scoala de ... (vezi toată discuția)
Restanta intretinere Mihaela_32 Mihaela_32 As vrea sa stiu daca administratorul blocului a pus un afis la avizier ca voi fi data in judecata incepand cu 01.12.2011, avand o datorie de aproximativ 3700, ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta nicolae_vlad nicolae_vlad Am un dosar depus la judecatoria sect 3 prin care cer o solutinare privind rezilierea unui contract de vanzare-cumparare intre mine si un constructor si prin ... (vezi toată discuția)