avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dacă se elimina o atribuție din fisa postului , se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dacă se elimina o atribuție din fisa postului , se face act ...

Dacă se elimina o atribuție din fisa postului , se face act adițional la contractul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 27 Septembrie 2024
Da, se poate intocmi act aditional.
Este obligatoriu încheierea unui act adițional sau se modifica doar fisa postului?
Părerile sunt împărțite...eu as merge pe ideea actului aditional.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie sau act aditional? kirilos88 kirilos88 Buna ziua, sper ca am ales bine sectiunea unde postez. Intrebarea mea este legata de modalitatea legala de majorare a unor salarii prin efectul ... (vezi toată discuția)
Regulamentul intern si fisa postului... Radamante Radamante 1. Angajatorul modifica Regulamentul intern. 2. Salariatul, potrivit ccm, are dreptul de a-si negocia orice modificare a fisei postului. 3. Schimbarile din ... (vezi toată discuția)
Modificare atributii legate de ssm in fisa postului emmadiana emmadiana Buna ziua, In urma unui control s-a constatat ca lista de atributii legate de SSM din fisele de post era putin mai lunga decat ar fi necesar, incluzand si ... (vezi toată discuția)