avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM litera G. Durata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM litera G. Durata ...

Cum pot să completez în contractul de muncă litera G. Durata timpului de muncă și repartizarea acestuia, dacă am salariați care lucrează 8 ore/zi, 40 de ore pe săptămână, intervalul orar este fix, dar repausul saptamanal este tot in alte zile ale saptamanii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:37, 27 Septembrie 2024
Repausul saptamanal , de regula, se acorda sambata si duminica.
In industria ospitalității este cam dificil sa acordăm repausul săptămânal doar sâmbătă și duminica. Prin rotație angajații au repausul săptămânal și în weekend, dar în funcție de necesității poate fi în alte zile ale săptămânii. De aceea, întrebam de formulare. Ei lucrează 5 zile pe săptămână, dar nu neapărat de luni până vineri.
Aatunci , faceti repartizarea in functie de zilele lucrate .. de exemplu, lucreaza miercuri - duminica, luni si marti liber

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repausul saptamanal DanaDM DanaDM Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o clarificare/interpretare a Codului Muncii privind repausul saptamanal de 48 de ore. De exemplu, avem un program de ... (vezi toată discuția)
Cum specific in cim programul de lucru 12 cu 36 ? alinaemi alinaemi Buna ziua, Am nevoie sa intocmesc CIM unei coafeze care va lucra \\"o zi cu o zi\\" mai precis 12 cu 36 (inclusiv in weekend - depinde cum pica - sambata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, programul meu de lucru este de 12/36 (o zi cu o zi ... nicoleta72 nicoleta72 Bună ziua, programul meu de lucru este de 12/36 (o zi cu o zi in intervalul orar 7-19 ). În unele luni, in zilele de weekend, pentru a nu se depăși ... (vezi toată discuția)