avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit O microintreprindere devine platitoare de impozit pe ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

O microintreprindere devine platitoare de impozit pe profit

Daca o microintreprindere depaseste palfonul de 500.000 euro in trim III si incepand cu trim IV devine platitoate de impozit pe profit. .Calculul veniturilor si cheltuielilor pt stabilirea impozitului pe profit este aferent doar trim IV ? In acest caz declaratia 101 va cuprinde doar veniturile si cheltuielile trim iv in care firma devine platitoare de imp pe profit? Mutumesc
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 15:32, 2 Octombrie 2024
Este corect așa cum ați spus.
Treceți la impozit pe profit începând cu trimestrul în care s-a depăşit plafonul (art. 52)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am trecut de la impozit pe venit la impozit pe profit. cum se procedează cu declarația 101 și cu bilanțul, se face câte una pentru fiecare perioadă? pontiacimproex pontiacimproex In trimestrul 4 depasind plafonul de 1.000.000 euro cifra de afaceri am trecut de la impozit pe venit la impozit pe profit. Cum se procedeaza cu declaratia 101 ... (vezi toată discuția)
Intocmire declaratie 100 pentru trimestrul iv 2008 ioan.morosan ioan.morosan Buna. As avea si eu o intrebare care ar parea usoara (cred) pentru multi dintre utilizatori: la stabilirea impozitului pe profit in trimestrul IV 2008 (si ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale an 2013 contabilbuc contabilbuc O intrebare: microintreprindere din februarie 2013 in luna moiembrie am cifra de afaceri de 281000 lei,firma devine platitoare de impozit pe profit incepind cu ... (vezi toată discuția)