avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plata impozit teren fara acte - exercitare drept de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plata impozit teren fara acte - exercitare drept de uzucapiune

Buna ziua,
Doresc sa platesc impozitul pentru un teren fara acte.

Am sunat la primarie si dupa cartea funciara ei nu l-au gasit si au zis sa ma duc cu toate actele sa deschida rol si sa se poata plati impozit apoi.

Avand doar cartea funciara si doar cateva informatii , deoarece proprietarii au refuzat de multi ani sa il ia in proprietate, ce as putea face sa pot plati impozit pentru el sa pot in timp exercita dreptul de uzucapiune?
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2024
whiteHat2050, utilizator
Cel mai recent răspuns: whiteHat2050 , utilizator 15:40, 28 Septembrie 2024
are cineva idee daca este o procedura anume pentru asa ceva ? multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare drept de uzucapiune locul unde avem o parcela de pamant, ... whiteHat2050 whiteHat2050 Exercitare drept de uzucapiune Locul unde avem o parcela de pamant, are lipita o alta parcela cu deschidere la sosea de 4 sau 5m, fiind alocata acum multi ... (vezi toată discuția)
Rol agricol pentru teren indiviziun? mariapopescu mariapopescu Terenul in indiviziune este trecut doar in rolul unuia dintr cei doi comostenitori,mentionati pe titlul de proprietate.Asa este procedura sau trebuie sa fie ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune sau inscrierea proprietatii in cartea funciara? adyo17 adyo17 Buna ziua! As vrea sa stiu care este calea cea mai simpla (din punct de vedere al timpului si/sau financiar) de a intra in posesia unui teren. Din ce m-am ... (vezi toată discuția)