Am un credit prima casa unde tatal meu este codebitor, iar la momentul obtinerii creditului eram casatorit iar cum se cuvine sotia a fost trecuta ca propietar, dupa un an si 3-4 luni de la creditare am divortat, sotia spunand ca nu doreste nimic pastreaza tot , pe langa creditul prima casa fosta sotie avea si doua credite de nevoi personale ce erau incrucisate cu cel de prima casa. Dupa plecarea din imobil nu a mai dorit sa plateasca nimic si practic am fost obligat sa platesc toate creditele pentru a nu imi pierde domiciliul. Creditul a imbatranit are mai bine de 5-9 ani si inca nu am rezolvat problema "partajului". Dupa creditare timp de un an imobilul a fost nelocuibil, ne-am mutat si am stat in imobil doar 3 luni dupa fosta sotie a plecat. As vrea sa stiu cum pot rezolva situatia aceasta, daca cineva a mai intampinat situatia mea si cum s-a rezolvat.
Imprumut ipotecar
leos
Buna ziua,
In anul 2007 am contractat un imprumut ipotecar in care eu sunt imprumutatul iar sotia codebitoare. In anul 2011 a intervenit divortul in urma ... (vezi toată discuția)