avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am un credit prima casa unde tatal meu este ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am un credit prima casa unde tatal meu este codebitor, ...

Buna ziua,

Am un credit prima casa unde tatal meu este codebitor, iar la momentul obtinerii creditului eram casatorit iar cum se cuvine sotia a fost trecuta ca propietar, dupa un an si 3-4 luni de la creditare am divortat, sotia spunand ca nu doreste nimic pastreaza tot , pe langa creditul prima casa fosta sotie avea si doua credite de nevoi personale ce erau incrucisate cu cel de prima casa. Dupa plecarea din imobil nu a mai dorit sa plateasca nimic si practic am fost obligat sa platesc toate creditele pentru a nu imi pierde domiciliul. Creditul a imbatranit are mai bine de 5-9 ani si inca nu am rezolvat problema "partajului". Dupa creditare timp de un an imobilul a fost nelocuibil, ne-am mutat si am stat in imobil doar 3 luni dupa fosta sotie a plecat. As vrea sa stiu cum pot rezolva situatia aceasta, daca cineva a mai intampinat situatia mea si cum s-a rezolvat.
Nu imi este clar ce anume doriti sa va spunem, faceti partajul. Amiabil sau in instanta, dupa cum va intelegeti sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)
Partaj credit ipotecar (prima casa) si credit nevoi personale r3mix r3mix Buna ziua, Avem urmatoarele situatii: 1 - Eu impreuna cu fosta sotie detinem un imobil in valoare de suma X achizitionat prin programul prima casa. In ... (vezi toată discuția)
Imprumut ipotecar leos leos Buna ziua, In anul 2007 am contractat un imprumut ipotecar in care eu sunt imprumutatul iar sotia codebitoare. In anul 2011 a intervenit divortul in urma ... (vezi toată discuția)