avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună, dacă eu am 17 si băiatul 18, am avut relație ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună, dacă eu am 17 si băiatul 18, am avut relație dar parintele ...

Bună,dacă eu am 17 si băiatul 18,am avut relație dar parintele tutor e împotrivit să fim împreună,ne amenință cu poliția poate sa i se întâmple ceva băiatului?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:53, 26 Septembrie 2024
Buna ziua

Nu stiu ce intelegeti dvs prin "relatie". Daca va referiti la raporturi sexuale, varsta consimtamantului este 16 ani.

Atat timp cat dvs ati fost de acord, si cum diferenta de varsta este oricum sub 3 ani, baiatul nu va pati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Help please..am o mica nelamurire bebytzaalicia bebytzaalicia Deci prin urmare,daca o minora a intretinut relatii sexuale cu un baiat peste 18 ani,si ei sunt de 4 ani impreuna,si daca se ajunge la politie,si fata tine cu ... (vezi toată discuția)