avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă am plătit retroactiv 3 ani ,conform noii legi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă am plătit retroactiv 3 ani ,conform noii legi aplicate ...

Dacă am plătit retroactiv 3 ani ,conform noii legi aplicate de la 1 septembrie 2024 acești ani plătiți sunt contributivi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:40, 27 Septembrie 2024
stagiu de cotizare contributiv - perioada de timp pentru care s-au datorat contribuții de asigurări sociale la sistemul public de pensii, precum și cea pentru care asigurații cu contract de asigurare socială au datorat și plătit contribuții de asigurări sociale la sistemul public de pensii

Raspunsul este da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul de cotizare sami482001 sami482001 Buna ziua Am aflat ca ar exista o prevedere legala conform careia, o persoana caruia nu i s au platit pt anumiti ani sumele cuvenite catre casa de pensii, ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor neconstitutionala pentru cei care incheie contract ... Epuree Epuree Legea pensiilor neconstitutionala pentru cei care incheie contract cu CAS (aici nu ma refer la contractul incheiat pentru o perioada de 6 ani ... (vezi toată discuția)
Perioada de 6 luni obținută dintr-un an lucrat în condiții ... Lmiron Lmiron Perioada de 6 luni obținută dintr-un an lucrat în condiții speciale face parte din stadiul complet contributiv? Mulțumesc! (vezi toată discuția)