avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Băiatul meu s-a căsătorit cu o fată din Republica ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Băiatul meu s-a căsătorit cu o fată din Republica Moldova ...

Băiatul meu sa căsătorit cu o fată din Republica Moldova și fetei ia fost respinsa cererea de acordare a vizei de ședere in Romania de catre consulatul Romaniei din Chișinău.Nu i sa dat nici o explicație dc ia fost respinsă cererea. Întrebarea mea este ce se poate face,care ar fi următorii pași pt a putea fi copiii împreună. Mulțumesc pt răspuns și seară frumoasă

Alte discuții în legătură

Casatorie in republica moldova olteanu1978 olteanu1978 Buna seara! Am dat cu capul in ,,tavan\'\' daca pot spune asa, nu pentru ca vreau sa ma insor, mai degraba pentru birocratia cu care ma confrunt. Am cunoscut o ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean moldovean cu cetatean roman Alesika Alesika Salut! sunt cetateanca Republicii Moldova si vreau sa-mi inregistrez casatoria cu prietenul meu-cetatean roman pe teritoriul Romaniei. De ce acte am nevoie eu? (vezi toată discuția)
Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)