avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietari , vanzare cote parti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietari , vanzare cote parti

Buna ziua.
Suntem doi coproprietari la un imobil format din teren si casa , la tara .
Nu tinem legatura ,nu ne intelegem , am fost pagubita de mai multe ori de acest coproprietar care imi este unchi.
In cazul in care este un cumparator ,putem negocia fiecare pentru cota sa parte si vinde cotele parti separat , aceluiasi cumparator .
Mentionez ca eu nu sunt de acord cu pretul de vanzare acceptat de el .

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Lisa2007 , utilizator 10:59, 27 Septembrie 2024
Dar ați negociat cu cumpărătorul`? Dacă vreți mai mulți bani decât unchiul, cumpărătorul s-ar putea să renunțe a mai cumpăra și cota dvs parte.
Credeți că cumpărătorul va fi de acord să vă plătească dvs mai mult decât unchiului`?
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Da, am negociat doar era problema cum primesc diferenta negociata .Eu vreau sa primesc legal, prin contractul de vanzare cumparare . Cumparatorul a propus sa primesc diferenta fara vreun document . Cele doua vanzari ale coproprietarilor se pot derula separat sau suntem obligati ambii coproprietari sa participam la semnarea ambelor contracte de vanzare - cumparare ?
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Lisa2007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii cu 2 mostenitori plecati din tara Epuree Epuree Pentru dezbaterea succesiunii 2 mostenitori sunt plecati din tara (Irlanda si Cipru). Cum ar fi mai bine sa procedez cu cei din afara tarii, sa dea ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot deveni coproprietar pe apartament? ion + ion + Am contribuit cu avansul de 15% din pretul unui apartament de 3 camere. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit pe numele fetei mele care indeplinea ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil cu cota indiviza am un certificat de mostenitor ... Filia Filia Vanzare imobil cu cota indiviza Am un certificat de mostenitor unde suntem trecuti doi frati cu drept de proprietate, cota indiviza 11/16 din casa aflata pe ... (vezi toată discuția)