avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Coproprietari , vanzare cote parti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Coproprietari , vanzare cote parti

Buna ziua.
Suntem doi coproprietari la un imobil format din teren si casa , la tara .
Nu tinem legatura ,nu ne intelegem , am fost pagubita de mai multe ori de acest coproprietar care imi este unchi.
In cazul in care este un cumparator ,putem negocia fiecare pentru cota sa parte si vinde cotele parti separat , aceluiasi cumparator .
Mentionez ca eu nu sunt de acord cu pretul de vanzare acceptat de el .

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Lisa2007 , utilizator 10:59, 27 Septembrie 2024
Dar ați negociat cu cumpărătorul`? Dacă vreți mai mulți bani decât unchiul, cumpărătorul s-ar putea să renunțe a mai cumpăra și cota dvs parte.
Credeți că cumpărătorul va fi de acord să vă plătească dvs mai mult decât unchiului`?
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Dapix, utilizator
Da, am negociat doar era problema cum primesc diferenta negociata .Eu vreau sa primesc legal, prin contractul de vanzare cumparare . Cumparatorul a propus sa primesc diferenta fara vreun document . Cele doua vanzari ale coproprietarilor se pot derula separat sau suntem obligati ambii coproprietari sa participam la semnarea ambelor contracte de vanzare - cumparare ?
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2024
Lisa2007, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea unui apartament dupa divort ciocannico ciocannico Buna seara! Am un unchi care mi-a cerut ajutorul stiind ca sunt inregistrata pe acest site. El a divortat cam de 1 an si de atunci sta in acelasi apartament cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va deranjez cu cateva intrebari care va pot parea ... Sorin Petre Sorin Petre Buna ziua! Va deranjez cu cateva intrebari care va pot parea banale dar chiar nu stiu cum si ce sa fac. Locuiesc in UK cu sotia si cei doi copii minori iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as vrea sa cumpar o parte dintr-o casa cu terenul aferent,casa ... Nora_ella Nora_ella Buna ziua As vrea sa cumpar o parte dintr-o casa cu terenul aferent,casa are 2 coproprietari fiecare cu cota 1/2,sunt 2 corpuri de casa cu terenul aferent ... (vezi toată discuția)