avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Am următoarea problema în casa unde ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Am următoarea problema în casa unde locuiesc cu ...

Bună ziua! Am următoarea problema în casa unde locuiesc cu soțul nu este a noastră, este la firida de curent electric capacul acela în loc de 4 șuruburi are doar 1, asa este de ani de zile, nu știu unde as putea sa ma adresez sa rezolv situația! Acolo nefiind umblat de nimeni, este asa de la casa veche nu s-a furat curent, de 15 ani de zile avem facturile plătite la zi. Va multumim!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 20:42, 27 Septembrie 2024
Buna ziua

Faceti o sesizare la distribuitorul de energie din zona dvs. Gasiti lista in link-ul de mai jos.

In sesizare sa includeti si codul locului de consum (il gasiti pe factura) pentru a usura identificarea sa de catre distribuitor.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost nevoit sa intervin la instalatia electrica, cum pot evita sanctionarea? mihaeladumitru mihaeladumitru Buna ziua! pe data de 31/12/2009, am ramas fara curent. ce mare branza! cu sa-i pese?Ar fi trbuit sa le pese celor de la electrica, zic si eu, ca doar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la toata comunitatea. am si eu nevoie de ajutor si ... cornelchipcea cornelchipcea Buna ziua la toata comunitatea. Am si eu nevoie de ajutor si un sfat cu privire la o acuzatie de catre cei de la E-ON Delgaz de furt de energie .. pot sa va ... (vezi toată discuția)