avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua dacă copilul este născut pe data de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua dacă copilul este născut pe data de ianuarie 2023 ...

Bună ziua dacă copilul este născut pe data de ianuarie 2023 în câte luni se încadrează tatăl pt concediu de creștere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 28 Septembrie 2024
Minim o luna de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica cele doua luni ale tatalui pentru concediu crestere copil?...mama are suspendat contractul de ... (vezi toată discuția)
"luna tatalui" in concediu crestere copil andreea_davy andreea_davy Buna ziua! Ma puteti ajuta,va rog intr-o situatie destul de urgenta ? Sunt in concediu crestere copil , acesta s-a nascut in 3.12.2015 , as putea sa ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am fost in concediu de creștere copil până în ... Elenq Elenq Buna ziua ! Am fost in concediu de creștere copil până în data de 5 februarie 2022.Pe.perioqda concediului firma la care lucram și-a schimbat sediul în ... (vezi toată discuția)