avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara. Am un copil de 2 ani născut în Spania, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara. Am un copil de 2 ani născut în Spania, tatăl ...

Bună seara. Am un copil de 2 ani și 6 luni, născut în Spania, tatăl este ucrainean ,copilul are cetățenie română. tatăl a plecat când copilul avea 2 săptămâni, Acum 1 an am obținut în Spania suspendarea dreptului părintesc al lui . Ideea este ca tatăl ia pus un prenume scris incorect copilul, plus are cele 2 nume combinate ,numele tatălui fiind ucrainian creează dificultate peste tot pentru că este dificil de pronunțat și scris .As dorii să știu dacă se poate schimba numele sau prenume copilului in Romania fara acordul tatălui pentru că eu nu știu unde să l găsesc nu știu nimic de el.Iar eu am de gând să trăiesc în România cu copilul și sunt sigură că îi va creea probleme peste tot copilului . Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
ElenaB2995, utilizator

Alte discuții în legătură

Tata inexistent la rubrica din certificatul de nastere Mariana D. Mariana D. Buna ziua tututror! O persoana a nascut in Spania si la nastere pt a i se elibera certificat de nastere i-a declarat doar prenumele EX: George Ion iar acest ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil florencia florencia Buna seara.Sunt singura in Spania,voi naste aici in 1 sau 2 saptamani si tatal nu poate veni sa-l recunoasca(nu suntem casatoriti).Este mai bine sa raman sa-i ... (vezi toată discuția)
Titlu de calatorie pentru copil fara certificat de nastere C.Maria C.Maria Buna ziua.As dori sa stiu,daca exista posibilitatea ca,un copil nascut in Spania,sa primeasca titlul de calatorie fara certificatul de nastere.Precizez ca are ... (vezi toată discuția)