avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Negociere CCM - intervale de timp
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Negociere CCM - intervale de timp

Acum 2 ani cand s-a ales reprezentantul salariatilor s-a facut negocierea CCM iar finalul acestei negocieri a fost ca nu se doreste incheierea unui CCM . Dupa acesti doi ani s-a ales alt reprezentant al salariatilor. Va rog sa imi spuneti daca este necesar iar negocierea ccm, sau la cat timp se reiau aceste negocieri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:28, 29 Septembrie 2024
Negocierea colectivă este obligatorie la nivelul unităților care au cel puțin 10 angajați/lucrători, precum și la nivel de sector de negociere colectivă.

Legea nu prevede situatia descrisa de dvs, astfel ca , partile pot decide sau nu o noua initiativa de negociere a c.c.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca paulyto paulyto Buna ziua, as dori sa stiu daca o companie multinationala este obligata sa aiba contract colectiv de munca sau nu? (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca andad andad Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: 1.Daca exista un Regulament Intern (firma are 40 salariati), este obligatoriu un Contract Colectiv de Munca? 2. ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca categ categ Va rog sa-mi spuneti daca este posibil si legal, ca o societate bancara, cu capital strain, care activeaza in Romania, sa nu aiba incheiat un Contract Colectiv ... (vezi toată discuția)