avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. Am si eu o intrebare. M-am pensionat ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. Am si eu o intrebare. M-am pensionat anticipat in ...

Buna ziua. Am si eu o intrebare. M-am pensionat anticipat in 2003. Am suspendat pensia anticipata in 2007 cand m-am angajat. Deci nu am mai avut pensie. In 2008 mi-a venit decizia de pensie la limita de varsta in care a fost cuprinsa si perioada lucrata in ultimul timp, adica un an si 4 luni.. Acum, dupa legea 360 am constatat ca perioada lucrata de un an si patru luni nu a fost luata in considerare la stabilirea punctelor de stabilitate. Am depus contestatie de recalculare la casa de pensii, nu am primit nici-un raspuns. Trece perioada de contestare in justitie. Vreau sa stiu daca legea spune daca se ia in considerare aceasta perioada sau nu. Va foarte multumesc.

Alte discuții în legătură

Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. ... Sonia Herman Sonia Herman Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. Cum se ia în considerare perioada lucrată în clasa de muncă II (am lucrat 19 ani și 7 ... (vezi toată discuția)
Grupa ii de munca nevalorificata luciapopp luciapopp Buna ziua, Data nasterii : iulie 1951, sex feminin Pensie anticipat partial Lg 19/2000 : iulie 2005 Stagiu de cotizare: 28 ani 10 luni Am lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Puncte de stabilitate pentru pensie anticipata partiala koronna koronna Buna ziua, In anul 2021 am depus dosarul pentru pensie anticipata partiala. Pensia calculata a fost foarte mica, nu m-am incadrat in termenul legal pentru a ... (vezi toată discuția)