avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce poți să faci dacă un dosar penal retrimis de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce poți să faci dacă un dosar penal retrimis de procuror la ...

Ce poți să faci dacă un dosar penal retrimis de procuror la poliție pentru reluarea cercetărilor este tergiversat ,a trecut 6 luni de atunci și poliția nu face nimic pentru urgentarea cercetărilor,pur și simplu au abandonat cazul ?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 18:48, 30 Septembrie 2024
Dați detalii din dosar
Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Bună ziua! Dacă a trecut 1 an de la începerea urmăririi penale și nu s-a dispus încă o soluție (trimitere în judecata, clasare, renunțare la UP) se poate face plângere la instanță pentru targiversare.
Spuneți că au trecut 6 luni de când procurorul a trimis dosarul înapoi la poliție. Dar calculați întreaga perioada a urmării penale și vedeți dacă depășiți 1 an.

gicaursulescu96@gmail.com a scris:

Ce poți să faci dacă un dosar penal retrimis de procuror la poliție pentru reluarea cercetărilor este tergiversat ,a trecut 6 luni de atunci și poliția nu face nimic pentru urgentarea cercetărilor,pur și simplu au abandonat cazul ?

Procurorul a retrimis dosarul la poliție din lipsă de probe sau agenții de poliție nu au fost capabili să întocmească dosarul de urmarire penală. (din păcate acest fenomen este tot mai frecvent)
Ultima modificare: Luni, 30 Septembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutare dosar penal bunicumiki bunicumiki am depus in 2016 o plangere penala la procuratura Buftea, am primit clasare de la procurorul de caz , am refacut cererea la prim-procuror unde si aici am ... (vezi toată discuția)
Lipsa dosar de urmarire penala in instanta Micaly Micaly Buna ziua Va rog ajutati-ma cu un sfat.... Cu ceva timp in urma am facut o plangere penala. Am fost in instanta pe 278 si, prin decizia Curtii de Apel s-a ... (vezi toată discuția)
Art.247 ncpp internarea medicala provizorie a suspectului Ing.Valentin Ing.Valentin Sunt parte vatamata intr-un dosar pentru violenta in familie, iar unchiul meu are calitatea de SUSPECT, avand in vedere comportamentul anormal si agresiv al ... (vezi toată discuția)