avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. Ce documente ar fi necesare pentru o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. Ce documente ar fi necesare pentru o persoana care ...

Buna ziua. Ce documente ar fi necesare pentru o persoana care a lucrat self employed in UK si s a angajat ulterior in RO pentru a beneficia de indemnizatia de crestere copil? Data nasterii - aprox feb/2025.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 30 Septembrie 2024
UK nu mai este stat membru in UE..intrebati la ANPIS daca se ia in considerare si ce documente va trebuie din UK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am muncit in uk ca self employed si sotia naste in rominia ... Nicu.vicovanu Nicu.vicovanu Daca am muncit in uk ca self employed si sotia naste in rominia .si inainte de nastere am muncit si in rominia 3 luni am dreptul la indemnizatia de cresterea ... (vezi toată discuția)
Pentru acordare indemnizatie crestere copil. la calculul celor ... ByL02 ByL02 Pentru acordare indemnizatie crestere copil. La calculul celor 12 luni se ia în considerare și perioada concediului maternal(prenatal/postnatal (4 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copii Raluralook Raluralook Buna ziua. Lucrez in uk din 2018. Am ramas insarcinata urmand sa nasc in luna noiembrie 2020. Voi pleca in romania in luna august 2020 urmand sa fiu angajata ... (vezi toată discuția)