avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca am muncit in uk ca self employed si sotia naste ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca am muncit in uk ca self employed si sotia naste in rominia ...

Daca am muncit in uk ca self employed si sotia naste in rominia .si inainte de nastere am muncit si in rominia 3 luni am dreptul la indemnizatia de cresterea copilului ???daca da . Ce documente sa aduc din anglia care sa arate perioada muncita in uk tinind cont ca am muncit acolo ca self employed
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 16 August 2023
Care este data prezumata a nasterii?

Care este perioada lucrata in UK si in Romania, de la ... pana la ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru acordare indemnizatie crestere copil. la calculul celor ... ByL02 ByL02 Pentru acordare indemnizatie crestere copil. La calculul celor 12 luni se ia în considerare și perioada concediului maternal(prenatal/postnatal (4 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce documente ar fi necesare pentru o persoana care ... debora2025 debora2025 Buna ziua. Ce documente ar fi necesare pentru o persoana care a lucrat self employed in UK si s a angajat ulterior in RO pentru a beneficia de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil in romania. Balabansorin88 Balabansorin88 Buna ziua, Ma numesc Balaban Sorin si am cateva nelamuriri referitor la procedura de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului, mentionez ca m-am ... (vezi toată discuția)