Din 2021 numai am apometru la baie. Am anuntat asociatia de proprietari. De curand am fost trecuta cu 28m3 ceea ce mi-a ridicat un semn de intrebare. Am aflat ca asociatia nu a transmis firmei care citeste indexul radio ca numai am apometru. In prezent firma ma trecu cu index 0 pentru a compensa ma ar ultimele luni de plata in plus dar administratorul refuza si trece el pe lista de plata un consum estimat. Ce pot face in situatia aceasta?
Parerea mea este ca dvs. sa contestati fiecare lista de plata unde ati observat asemenea "derapaje" si discutati, doar in scris cu conducerea as. prop. , nu cu administratorul.
Si "vorba" lui @romibaro - montati-va un nou apometru. Pentru asta mergeti la firma care v-a montat initial apometrul, achizitionati altul nou, pe care firma il introduce in programul lor de lecturare si asociatia o sa primeasca situatia consumurilor dvs. de la noul apometru.
Apometre unde radio
eldeee
Buna ziua,
De cateva luni, s-a hotarat schimbarea apometrelor clasice cu altele cu unde radio. La ultima afisare a intretinerii, in 2015, pentru luna ... (vezi toată discuția)