avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bună ziua , am o nelamurie..am facut o refinantare a ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bună ziua , am o nelamurie..am facut o refinantare a unui credit ...

bună ziua , am o nelamurie..am facut o refinantare a unui credit la aceeași banca cu creditul vechi..nu ar fi trebuit sa mi se restituie prima de asigurare aferent creditului închis? menționez ca la refinantare mi s-a încasat asigurarea o singura data pentru tot creditul .mulțumesc, o zi frumoasa
Depinde de contract, tip de asigurare si de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare asigurare bvlucretiu bvlucretiu Bună! Am făcut o refinanţare la o bancă unde aveam un credit unde mai aveam rate încă până în 2016, în Decembrie 2013 iar plata primei de asigurare ... (vezi toată discuția)
Cum pot da banca in judecata mihai000123 mihai000123 Buna ziua , doresc sa stiu cum pot da banca in judecat , am o problema cu acele comisioane abuzive ...la o rata de 140 euro pe luna 110 euro sunt comisioanele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am avut un credit și am făcut refinanțarea însă ... 27madalinaandreea 27madalinaandreea Bună ziua, am avut un credit și am făcut refinanțarea însă nu am dus acea cerere de încheiere a contractului la vechea banca, și m-am folosit de acei ... (vezi toată discuția)