avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut , după ce am înregistrat contractul în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut , după ce am înregistrat contractul în revisal și am ...

Salut , după ce am înregistrat contractul în revisal și am obținut și parola , mai trebuie să fac ceva ? Contractul fizic îl trimit undeva sau doar îl semnăm ( angajatul și salariatul ) și nu îl trimit niciunde ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:44, 1 Octombrie 2024
C.i.m. se incheie in 2 exemplare, unul la angajator si unul la salariat ...nu se mai depune la o alta institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pers.fizica narcisa iliescu narcisa iliescu Stie cineva ce posibilitati sunt ca sa anjajez ca persoana fizica, o menajera cu carte de munca, adica sa-i platesc toate darile ca sa aibe si ea mai tarziu o ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta a salariatilor lproca lproca Sunt angajat pe termen nelimitat la o institutie dar, suplimentar, sunt angajat cu contract de munca si la o asociatie de proprietari. Pana anul trecut de la ... (vezi toată discuția)
Salutare! mă confrunt cu următoarea problemă și aș vrea ... burningoutlaw135 burningoutlaw135 Salutare! Mă confrunt cu următoarea problemă și aș vrea să știu cum să procedez. Pentru a mă încadra ca microintreprindere, pe data de 22 dec am ... (vezi toată discuția)