avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara! Acum 2 ani am lovit o bătrână dând cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara! Acum 2 ani am lovit o bătrână dând cu spatele ...

Bună seara! Acum 2 ani am lovit o bătrână dând cu spatele și nu mi-am dat seama și am părăsit locul accidentul. Mi a venit o înștiințare că după 14 zile sa merg la parchetul de lângă judecătorie pentru soluționarea dosarului eu neavând avocat . Ce condamnare ar putea fi ? Mai am șanse la permis? ( Am un bebe și este primul incident )

Alte discuții în legătură

Retinere permis conducere basu radu basu radu Buna ziua! In urma cu 2 luni de zile mi s-a retinut permisul de conducere , si as dori sa ma ajutati prin a-mi arata cum trebuie sa procedez, pentru a-l ... (vezi toată discuția)
Sanse de castig a unei decizii de suspendare a permisului de conducere , accident AndreiAlex1989 AndreiAlex1989 Buna seara , as dori sa aflu si eu daca pot contesta si daca sunt sanse de castig , a unei decizii de suspendare a permisului de conducere pe 30 zile in urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am avut un accident moto-autoturism, eu eram pe moto. ... NicuMoto NicuMoto Buna ziua. Am avut un accident moto-autoturism, eu eram pe moto. Am fost la spital a 2-a zi dupa 28 de ore, neavand completat constatul amiabil, mi s-a ... (vezi toată discuția)