avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 1.Trebuie dezbatuta mostenirea mamei mele . ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

1.Trebuie dezbatuta mostenirea mamei mele . Mostenitori sunt ...

1.Trebuie dezbatuta mostenirea mamei mele . Mostenitori sunt eu - fiu si doi nepoti - copiii surorii mele decedate . Cum se imparte mostenirea ? 2. Unul dintre nepoti este minor iar tatal lui nu este interesat sa participe la dezbatere si nici nu declara in scris acest lucru . Cum se procedeaza intr-o asemenea situatie ?
Cel mai recent răspuns: Iordan Ciprian , Avocat 16:11, 1 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua, in cazul in care nu va intelegeti, dezbaterea mostenirii se poate face doar la instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are dreptul de mostenire Marlena Ilie Marlena Ilie Buna ziua, După bunicul decedat, conform certificatului de moștenire au rămas moștenitoare 2 fiice, celelalte 3 făcând renunțare( au fost in total 5 ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri dezbatere mostenire ramona_anca ramona_anca Buna ziua, Imi exprim anumite nelamuriri intrucat sunt interesata de introducerea unei cereri de dezbatere a mostenirii de pe urma mamei mele. Problema ... (vezi toată discuția)
Mama ar vrea să excludă de la moștenire copiii fratelui decedat pentru că nu se interesează deloc de ea. cum poate face asta? nicole.a nicole.a Buna seara ! Sunt din Constanta. Am fost 4 frati la parinti, dintre care mai traim doar doi. Unul dintre fratii decedati are 2 copii,celalalt nu a avut nici ... (vezi toată discuția)