avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pentru angajatii, care nu i-si pot obtine adeverinta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pentru angajatii, care nu i-si pot obtine adeverinta de vechime ...

Pentru angajatii, care nu i-si pot obtine adeverinta de vechime de la arhivele care au preluat fondul arhivistic al firmelor in insolventa, angajatorii nu au nici o obligatie fata de angajati care asteapta aceste adeverinte, luni ani. Nu exsista sanctiuni nici pentru angajator, nici pentru arhiva detinatoare a documentelor angajatilor care vor sa iasa la pensie unii chiar inainte de a intra in vigoare noua lege respectiv Legea 360/2023. multumesc, astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Ileana popa , utilizator 09:42, 31 Octombrie 2024
Exista sanctiuni , in Codul Muncii, HG 905/2017 si in Legea 16/1996.
Bună ziua!

Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, au fost publicate normele de aplicare a noii legi ... bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Au fost publicate normele de aplicare a noii legi a pensiilor? Am cerut adeverinta conform anexa 6 din noua lege a pensiilor si am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! vă rog să îmi spuneți care este termenul ... Ileana popa Ileana popa Bună dimineața! Vă rog să îmi spuneți care este termenul legal în care se eliberează , la solicitarea scrisă , un document din arhiva unității și ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverință nepermanente. bună ziua. mă confrunt ... florea_ctin florea_ctin Eliberare adeverință nepermanente. Bună ziua. Mă confrunt cu o problemă legat de eliberarea unei adeverințe pentru sporuri, prime, ore suplimentare, ... (vezi toată discuția)