avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața! Vă rog să îmi spuneți care este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața! Vă rog să îmi spuneți care este termenul ...

Bună dimineața!
Vă rog să îmi spuneți care este termenul legal în care se eliberează , la solicitarea scrisă , un document din arhiva unității și care este temeiul legal.
Eu știam de 30 de zile....

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 13 Septembrie 2024
Ce contine acel document?
este vorba de:
1. adeverințe/foi matricole ale foștilor absolvenți ai șolii2;
2. adeverințe/ anexa 6/ legea 360/2023 pentru pensionare- foști angajați
1. Foile matricole nu le elibereaza angajatorul ...

2. Legea 360/2023 nu prevede niciun termen .. au ramas termenele mentionate in HG 905/2017 si in Legea 16/1996.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru angajatii, care nu i-si pot obtine adeverinta de vechime ... maria.balaceanu maria.balaceanu Pentru angajatii, care nu i-si pot obtine adeverinta de vechime de la arhivele care au preluat fondul arhivistic al firmelor in insolventa, angajatorii nu au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, au fost publicate normele de aplicare a noii legi ... bosanceanugheorghe bosanceanugheorghe Buna ziua, Au fost publicate normele de aplicare a noii legi a pensiilor? Am cerut adeverinta conform anexa 6 din noua lege a pensiilor si am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! În cazul în care angajatorul refuză să elibereze ... B_ioanamaria B_ioanamaria Bună ziua ! În cazul în care angajatorul refuză să elibereze adeverință de vechime ,raportul ReviSal scos de la ITM este echivalentul acesteia ? Dacă ... (vezi toată discuția)