avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj dupa CCC

Buna ziua!
Am fost in concediul de crestere al copilului pana pe 12 sept
In 12 aug am facut cerere de încetare a suspendării contractului, am primit decizia ca voi incepe munca de pe 13 sept
Dupa ce m.am intors, sefa a spus ca nu mai putem continua, ca trebuie sa faca o restructurare si ca o sa imi desființeze postul. Intrebarea este, pot intra in somaj dupa ce încheiem contractul?
Care sunt demersurile?
Practic as avea o luna lucrată dupa ce am reînceput munca.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 1 Octombrie 2024
Da, se poate intra in somaj dupa ce încetarea contractului.

Insa aveti grija la articolul cu care va inceteaza c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 suspendari cic ....desfintare punct lucru---somaj? corina.trandafir corina.trandafir Am o angajata care are contract de munca din 2003. In luna iulie 2006 i se suspenda contractul pentru crestere si ingrijire copil , in februarie 2007 se ... (vezi toată discuția)
Reincadrare dupa crestere copil ioasaf ioasaf va rog sa-mi raspundeti si mie In perioada cat o angajata a fost in concediu pentru crestere copil a fost angajat altcineva pe post. Apoi acel post a fost ... (vezi toată discuția)
Se poate intra in somaj imediat dupa concediul maternal oananicolescu oananicolescu Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea problema.Pe 6 noiembrie 2009 voi termina concediul ingrijire copil .Trebuie neaparat ca firma sa ma reia in evidenta sau ... (vezi toată discuția)