avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sunt amenintat cu blocarea contului bancar pentru o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sunt amenintat cu blocarea contului bancar pentru o datorie inexistenta!

Sunt amenintat cu blocarea contului bancar pentru o datorie inexistenta!
Am fost abonat pt electricitate la PPC Energie Muntenia - fostul Enel - dar am trecut la Hidroelectrica din 2023. NU am avut vreo datorie la PPC Energie Muntenia, platesc facturile la zi la Hidroelectrica din 2023.
Primesc emailuri de amenintare de la "Mellon Romania SA" cum ca am de platit o datorie de 150 lei la PPC Energie Muntenia si ca mi se va bloca contul bancar. Este un fals, NU am nici o datorie.
"Mellon SA" NU au trimis vreun cod de plata sau adresa unde as putea plati aceasta asa-zisa datorie. Pe site-ul PPC Muntenia toate facturile (din 2023) apar ca achitate si nu exista nici o factura restanta.
Nu as dori totusi ca, traind in Romania unde totul e posibil, sa ma trezesc ca mi se blocheaza contul bancar.
Ce am de facut?
Sesizare la Politie, plangere penala, ANPC?
Orice sugestie e bine venita!
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
teologul, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:34, 3 Octombrie 2024
Inainte de a face plangere undeva,mergeti la PPC si la Mellon si incercati sa rezolvati situatia.Probabil cei de la PPC v-au vandut creanta catre Mellon.Nu va multumiti doar sa va uitati pe site-urile lor.
Mellon trebuie sa dovedeasca acesta datorie. Este posibil ca datoria dvs la PPC (daca exista) sa fie de 3 lei, iar restul sa fie "adaosul comercial" al lui Mellon

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se mai vând datele cu caracter personal Unudepestrada Unudepestrada Context: O verisoară i-a luat fiului ei un apartament, ca să nu mai platească chirie. Baiatul este atit de aerian, că maica-sa mă pune pe mine să îl ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica calculata eronat oldgeorge oldgeorge Factura energie electrica calculata eronat. In iarna, am ales sa schimb furnizorul de energie electrica. Am trecut de la NOVA POWER AND GAS la HIDROELECTRICA. ... (vezi toată discuția)
Bună.in data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat enel, ... Pop I.S. Pop I.S. Bună.In data de 16.11.2022 am fost vizitați de un angajat ENEL, care ne-a schimbat contractele de electricitate și gaze (noi având la electrica și eon ... (vezi toată discuția)