avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ,am cumpărat în 2001 3000m , nu am făcut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ,am cumpărat în 2001 3000m , nu am făcut cadastru ...

Buna ziua ,am cumpărat în 2001 ,3000m , nu am. făcut cadastru atunci , acuma făcut cadastru , și nu am gasit decât 2000 de m ! Ce pot face?

Alte discuții în legătură

Bună,am cumpărat un teren de 3000m în 2001, vreau sa fac cadastru ... Mariana.marinescu0@gmail.com Mariana.marinescu0@gmail.com Bună,am cumpărat un teren de 3000m în 2001, vreau sa fac cadastru și nu au găsit decât 2000 dar, cei 1000 de m.sunt .dar nepotul celui ca re mi a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o nelămurire. sunt proprietar pe o suprafață ... GeorgeeNcl GeorgeeNcl Bună ziua! Am o nelămurire. Sunt proprietar pe o suprafață de teren intravilan (7.700 m). Acum 23 de ani (anul 2000) am vrut să dau o parte din ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren intravilan viliezwarez viliezwarez Buna ziua mama mea a cumparat in anul 2002 un teren de la o femeie,anul acesta eu m-am dus sa-l intabulez la o firma iar aceasta a intabulat terenul fara ... (vezi toată discuția)