avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna .Am un contract de munca part / time in care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna .Am un contract de munca part / time in care scrie urm O ...

Buna .Am un contract de munca part / time in care scrie urm
O fractiune de norma 4 ore pe zi ( cel putin 2 ore) 20 ore / saptamana .
a)repartizarea prog de lucru se face dupa cum urmeaza .INEGAL.
b)programul se stabileste de catre conducatorul mag si salariat si se poate modifica in fuctie de reg intern .. I intreb mea esta : se pot cumula orele zilnic incat sa fie 20 ore saptamanal ?? Nu sunt obligata sa vin 4 ore zilnic? Mukrumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:52, 1 Octombrie 2024
da, cu conditia sa se mentioneze in c.i.m. doar 20 ore/sapt , inegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de munca inegal Daliborka Daliborka Buna ziua in cazul in care se doreste repartizarea programului inegal cum se procedeaza? desi programul zilic este de la 8-17 (o ora pauza de masa), dar s--a ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca cu timp partial lexie lexie Buna, Problema la care doresc sa va solicit ajutorul este urmatoarea: Salariat angajat cu contract individual de munca cu timp partial, care presteaza munca ... (vezi toată discuția)
Durata inegala de lucru monik monik buna ziua...ce inseamna mai exact durata inegala flexibila a timpului de lucru? o persoana care lucreaza part-time poate avea o durata inegala de ... (vezi toată discuția)