avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă am o executare silita prin poprire pe cont ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă am o executare silita prin poprire pe cont bancar deschis ...

Dacă am o executare silita prin poprire pe cont bancar deschis pe persoana fizica, si deschid cont si pe PFA, mi se poate face poprire si contul curent deschis pe PFA?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 09:38, 2 Octombrie 2024
Buna ziua

Patrimoniul este unic, adica patrimoniul PFA (PFI, II, IF) coincide cu cel al persoanei fizice.

Deci da, se poate institui poprire si pe contul curent deschis pe PFA. Numai ca asta nu se intampla de fiecare data pentru ca nu e gasit, unul fiind pe CNP si altul pe CUI. Puteti incerca desigur si varianta asta. O perioada cel putin e posibil sa mearga,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare persoana fizica pentru debite persoana juridica anjinsan anjinsan Am o masina inmatriculata pe un cabinet individual medic, care are un CIF. Am fost sanctionat cu amenda pentru lipsa rovinieta, iar executorul mi-a infiintat ... (vezi toată discuția)
Raspunderea pfa in caz de insolventa amuller amuller Buna ziua. As dori sa va rog sa-mi aspundeti la cateva intrebari legate de raspunderea PFA in cazul insolventei. Este posibil sa se ajunga la executare silita ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi pfa/datorie prescrisa mirceastanciubc mirceastanciubc Buna ziua . In urma neplatii unui credit de consum luat ca PF de la o banca, am fost dat in judecata !!!?? de catre o firma specializata, executat silit si ... (vezi toată discuția)